Hoogtepunten

Trinity

De Trinity is een jaarlijks 3-daags feest, waarbij het hele pand op zijn kop wordt gezet. Van woensdag tot vrijdag barst er elke avond een feest los voor alle studenten in Wageningen.

Daarnaast zijn er overdag verschillende activiteiten georganiseerd voor leden en luistert men heel de week naar de Trinity -radio.

Francisski

De Francisski-commissie organiseert ieder jaar een week vol pret in de sneeuw. Zo is afgelopen jaar een grote groep Franciscanen naar Risoul afgereisd om zich te vermaken op de pistes, maar vooral ook naast de pistes tijdens de happy hour en de après-ski.

Ook voor onervaren wintersporters is Francisski dé week om mee te pakken. Leer skiën of boarden van andere leden en kom erachter of je ook een echte sneeuwrat bent.

Mama Djoeke!

Diesweek

Tijdens de Diesweek vieren we de verjaardag van de vereniging. De week wordt afgetrapt met een echt Franciscaans diner op de maandag voor jaarclubs, waarna de rest van de week volgt vol gekke activiteiten.


Elk jaar krijgt de diescommissie het weer voor elkaar om de verjaardag niet onopgemerkt voor bij te laten gaan. De week wordt natuurlijk afgesloten met een heus gala, waarbij er de weken van tevoren heel wat gebak wordt gegeten.

Franciskerst

Op de vrijdag voor de kerstvakantie vieren de Franciscaanse huizen kerst, door middel van een kerstdiner. Veel huis reünisten komen deze avond terug om ouderwets gezellig met hun huis te dineren.

De avond wordt afgesloten door een feest op de kroeg waarbij alle studenten van Wageningen welkom zijn, om de kerstvakantie in te luiden.

Gala

Eens per jaar wordt er ook een gala georganiseerd. Het jaarlijkse gala vind altijd plaats op een gave plek buiten Wageningen.

Dit jaar was het een extra speciaal gala vanwege ons lustrum jaar. We zijn namelijk met 700 man naar Praag geweest om daar ons gala te houden.