Dinsdag

Dinsdag 20 augustus

13:00 – 16:00 FESTIVAL: GOUDBLOESEM

Kom vanmiddag bij Franciscus chillen op festival GOUDBLOESEM. Deze middag bepaal jij wat je wil doen: ontspan in een verwarmd zwembad en laat een hennatattoo zetten of maak je eigen frietjes en drink een pilsje bij de BBQ. Zin in wat actiefs? Kom levend zeeslag of een potje pool spelen! Plof neer op een van de zitzakken met een drankje en geniet van onder andere deephouse hitjes die de hele middag door onze eigen huis DJ’s gedraaid worden.

16:00 – 17:00 Verenigingspresentatie

Tijdens een vermakelijk toneelstuk, in elkaar gezet door enthousiaste leden, geven wij een beeld van de mogelijkheden binnen onze vereniging.

17:00 – 19:00 Diner & Rondleidingen

Benieuwd naar onze sociëteit? Neem een kijkje in de verschillende ruimtes op onze kroeg en luister naar één van onze leden die jou alle gebruiken en tradities van onze vereniging vertelt!

23:00 – ONDERSTEBOVEN met MEZDI

ONDERSTEBOVEN: De PLAATJESPARTY! Laat je verleiden, want vanavond wordt het heet! Waan jezelf beneden op het strand, waar MEZDI de temperatuur zal doen laten stijgen. Koel daarna boven af in winterse sferen met onze PLAATJESPARTY. Kies een CD uit, geef hem aan de DJ en hij doet de rest.